21 Temmuz 2014 Pazartesi


Her hangi bir erkeği etkilemek nispeten kolaydır belki, ama her açıdan harika olduğunu düşündüğünüz bir erkeği etkilemenin yolları o kadar basit değildir. Bu tür erkekleri etkilemek için güzellikten fazlasına ihtiyacınız var.

Çekici bir erkeği etkilemek için neler yapabilirsiniz, bu konuda eğlenceli ve işinize gerçekten yarayacak tüyoları sizin için derledim:

Erkeği Etkilemenin Yolları #1: Sıcak Bir Gülümseme

Bir erkeği etkilemek istiyorsanız, sıcak bir gülümsemeniz hoşlandığınız erkeğin kalbinin erimesine yeter de artar bile. Gerçekten yakışıklı ve özgüvenli bir erkek bu tür ayrıntılara bakar zaten. Onunla her karşılaşmanızda, onu sıcak gülümsemenizle karşılayın. Bunu kendinizden tam olarak emin olarak yapabilmek için ayna karşısında alıştırma yapmaktan çekinmeyin. Nasıl göründüğünüzü sizinde görmeniz önemli.

Erkeği Etkilemenin Yolları #2: Uyumlu Giyim

İşte bir çok kadının gözden kaçırdığı şeylerden biri. Kimi giyimine hiç dikkat etmezken, kimi bu konuda hevesli olmasına rağmen ayrıntılar da hatalara düşebiliyor. Gerçekten uyumlu, bedenine uygun şeyler giyen ve bakımlı kadınlarsa anında erkeklerin dikkatini çekiyor.

Burada seksi giyinmekten bahsetmiyorum. Bu tür ucuz numaralara gerçekten harika bir erkek kanmaz. Onlar dış görünüşün aldatıcı olduğunu bilirler ve büyük ihtimalle de bir çok seçeneği olan erkeklerdir. Bu yüzden, bu tür kadınlara refleks olarak bir ilgi gösterseler dahi, kısa sürede bu ilgilerini kaybederler. Harika bir erkeği etkilemek istiyorsanız güzellikten ya da seksilikten daha fazlasına ihtiyacınız var.

Erkeği Etkilemenin Yolları #3: Rahatlayın

Siz ne kadar rahatlarsanız etrafınızdaki insanlarda kendilerini o denli rahat hissedeceklerdir. Siz telaşlı göründükçe karşınızdaki erkekte rahatsız hissedecektir ve yanınızda durmak istemeyecektir. Bulunduğunuz anın tadını çıkarın. Elbette hiç heyecanlanmayacaksınız diye bir şey yok. Ancak bir güzel heyecan vardır bir de aşırı heyecan. Aşırı heyecanı güzel bir heyecana dönüştürmenin sırlarını "Erkeğini Baştan Çıkar Ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla" ekitabından öğrenin.

Erkeği Etkilemenin Yolları #4: Kişiliğinizle Uyumlu Eşsiz Aksesuarlar


İşte bu çok az bilinen sırlardan biri. Burada takılarınızın güzel olmasından bahsetmiyorum. Öncelikle giydiklerinizle uyumlu olmalı, burası kesin. Ancak aynı zamanda farklı ve eşsiz, dikkat çekici bir aksesuarınız olmalı. Bu şekilde bir erkeğin sizinle doğal bir şekilde konuşma başlatmasına çok yardımcı olursunuz. Dövmelerle aranız nasıldır bilmiyorum, ancak özel bir anlamı olan değişik bir dövme ya da takılar yeterli olacaktır. Üzerinizde bu şekilde değişik en fazla 2 takı olmasına özen gösterin. Erkeği etkilemenin yolları bu tür detaylara önem vermenizle doğrudan ilgilidir.

Erkeği Etkilemenin Yolları #5: Derin Bir Ses

Bir erkeği büyülemenin ve onu istediğiniz gibi elde etmenin yoludur sesiniz. Ağzınızdan çıkan her kelimeye hayranlık derecesinde dinlemesini istiyorsanız daha derinden gelen, seksi bir sesiniz olmalı. Bunun için her gün 10 dakikanızı ses alıştırmaları yapmaya ayırın. Bunu yapmanız iş hayatınızda da kolaylıklar sağlayacak, çünkü sadece erkekler değil herkesi etki altına alabilirsiniz derin bir ses tonuyla.

Erkeği Etkilemenin Yolları #6: Kendinizi Nasıl Taşıyorsunuz

Yürürken asla yere bakmayın, etrafınızdaki insanlarla ilgilenin, başınız dik dursun. Ve genel olarak bütün vücudunuzun dik durmasına özen gösterin. İlk başlarda rahatsız olacaksınız ancak biraz zaman sonra vücudunuz otomatik olarak kendini ayarlamaya başlayacak.

Nasıl yürüdüğünüz, nasıl hareket ettiğiniz hatta bir şeyi masanın üzerinden alma şekliniz bile kendinizi daha çekici kılmanızı sağlayabilir. Size bir sır: Yavaş hareket edin. Yavaşça ve mağrur bir şekilde yürüyün. Kafanızı çevirirken yavaş hareket edin. Hatta gözünüzü kırparken bile. Ve farkı kendiniz hissedin.

Erkeği Etkilemenin Yolları #7: Parfümünüz

Erkeği etkilemenin yolları arasında en çok bilineni bu belki de. Bu konuyla zaten oldukça ilgili olduğunuzu biliyorum. Ancak bu konuda da çok az kadının bildiği bir kaç şey var.

Sevdiğiniz kokuları değil, sizin teninize yakışan parfümler seçin. Bir koku iki ten de aynı durmaz. İsveçte yapılan bir araştırma da erkeklerin en çok ilgisini çeken kokunun lavanta olduğu ortaya çıkmış. Parfüm tercihinizi bu yönde kullanmaya çalışın. En azından lavanta kokusuna benzer bir koku seçmeye özen gösterin.

Asla aşırı kokmayın. Evet bir erkeğin dikkatini "öff" dedirterek de çekebilirsiniz. Ancak dikkatini çektiğiniz anda çekiciliğiniz de söner bu durumda. Amacınız erkeğin dikkatini ÇEKİCİ BİR ŞEKİLDE çekmek olmalı. İşte bunun yolu da dengeli ve kaliteli seçimler yapmakta gizli.

Eğer hala "Bir Erkeği Kendine Aşık Etmenin 54 Yolu" ücretsiz e-kitapçığını indirmediyseniz buraya tıklayarak hemen indirip okumaya başlamanızı tavsiye ederim.

Tagged: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Real Time Web Analytics