6 Kasım 2012 Salı



Erkeklere Asla Söylenmemesi Gereken 10 Şey!

Erkeklerin her zaman hoşuna giden ve gitmeyen ve soğuk yada can sıkıcı olarak tabir ettikleri şeyler vardır. Birazdan okuyacakların erkeklere asla söylememen gereken 10 şeyden oluşmaktadır.

Hiç erkek arkadaşının mutlu surat ifadesinden gözleri dolan bir ifadeye büründüğüne şahit oldun mu? 

Muhtemelen bu soruya verdiğin cevap hayırdır. Çünkü erkekler küçük hakaretleri abartmazlar ve güler geçerler. Ancak, ağzından çıkabilecek bazı kelimeler erkekleri düşündüğünden daha da derinden yaralayabilir.

Hoşlandığın erkekle oyunlar oyna, uğraş ve kışkırt ama ona asla erkekliği hakkında aşağılayıcı espriler yapma. Emin ol hoşlandığın erkek senden öç almak için bütün fırsatları değerlendirmeye çalışacak ve oldukça agresif davranmaya başlayacaktır.

Şimdi sıra erkeklerin duymaktan nefret ettiği ve söylememen gereken 10 cümleye geldi.

#1  Arkadaşın çok çekici. Erkek arkadaşının yada hoşlandığın erkeğin, yeni tanıştığın müthiş görünüşlü arkadaşıyla ilgili sakın ne kadar yakışıklı yada çekici olduğu hakkında sözler etme, özellikle bu sözleri erkek arkadaşın için daha önce hiç kullanmamışsan.

Eğer erkek arkadaşının ne kadar iyi arkadaşları olduğunu söylersen her hangi bir sorun olmaz. Ancak, erkek arkadaşının, arkadaşı hakkında onda bulunmayan özelliklerden bahsedersen, sana ve o arkadaşına öfkelenecek ve cepe alacaktır.

#2  Başarısız olduğunu neden kabul etmiyorsun? Erkekler mücadele konusunda oldukça hassastırlar özellikle de konu para kazanmak ve işleri olunca… Eğer erkek arkadaşının yeni bir şey deneyip, başarısız olduğuna şahit olursan bunu dosdoğru yüzüne söyleme.
Orta yaş krizini hiç işittin mi? İşte erkek başarısız olduğunu hissettiğinde aynı bu krize benzer bir duruma girer. Eğer bunu seslice dile getirirsen, senden nefret eder ve hırçın bir şekilde başarısız olmadığını ortaya koymak için olmadık işler yapmaya başlar.

#3 Eski erkek arkadaşım şunu yapardı. Sen niye yapmıyorsun? Komplimanda bulunmuyorsan asla “eski sevgili” ve “sen” sözcüklerini aynı cümlede kullanma. Erkekler senin eski erkek arkadaşlarınla karşılaştırılmaktan nefret ederler. Aynı şekilde, eski erkek arkadaşlarınla yaşamış olduğun cinsel deneyimlerden bahsetmekten kaçın. Böyle bir şey yaptığın zaman erkek arkadaşın gerçekten kendisini yatakta güvensiz hissetmeye başlar.

#4 Beni şu erkek arkadaşınla tanıştırır mısın? Bu kesinlikle tehlikeli bölgedir. Erkek arkadaşının ünlü bir arkadaşı olabilir sakın ona yukarıdaki cümleyi kurma. Erkek arkadaşının bir arkadaşıyla buluşmak konusunda heyecan duyduğunu fark etmesi onun senden uzaklaşmasına ve hakarete uğramış hissetmesine sebep olur.

#5 Neyin var senin, aptal mısın? İnsanların arasında ona bağırarak hakaret etmen senden soğumasına neden olur ve senden uzaklaşır.

#6 Daha iyi erkeklerle de tanışmıştım. Önce de bahsettiğim gibi eski erkek arkadaşlarından bahsetmekten kaçın.

#7 Hayır gerek yok kendim yaparım. Erkekler ilişkinin gidişini yönlendirmeyi severler. Aynı zamanda yarım teklifinde bulunmak da hoşlarına gider. Ona, her seferinde yardım etmesinin gerekli olmadığını söylemen,  bilinçaltı olarak her hangi bir önemli şeyi yapmaya yeteneğinin olmadığını düşünmesine neden olur.

#8 Sen çok çocuksusun. Bu cümle erkeğin kendini kanıtlamaya itecek hatta seni aldatmasına bile neden olabilecektir.

#9 Hiç kendine güvenin yok. Özellikle çok çekici ve her nereye gidersen git ilgiyi üzerine çeken bir bayansan erkek arkadaşının kendine güvenini kaybetmesi normaldir. Ancak, bunu sesli olarak duymak istemeyecektir.

#10 Konuşmamız gerek. Erkek arkadaşınla ciddi bir şeyler konuşmak istemeniz gerçekten iyi bir ilişki yaşadığınızı göstermektedir. Fakat, gidip ona “konuşmamız gerek” dediğin anda, erkek arkadaşın tamamen savunmaya geçmesine neden olur çünkü kendisinin kötü bir şey yaptığını düşünmesine neden olacaktır.
Bu cümleyle konuşmak yerine, aklında olanı sakince söylemeyi denemen daha yararlı olacaktır.

Bir daha ki sefere hoşlandığın erkekle yada erkek arkadaşınla konuşurken bu 10 önerimi göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Tabi eğer bir tartışmaya yol açmak istemiyorsan. J

Umarım bu yazım hoşunuza gitmiştir. Bu konuda öğrenebileceğiniz daha pek çok sır var. Eğer bir erkeğin zihnine girip, onun için güzellikten daha önemli "çekicilik noktalarını" ve sadece karakterinizle bir erkeği nasıl elde edebileceğinizi öğrenmek istiyorsanız bu konunun uzmanı Ricci' nin "Bir Erkeği Kendine Aşık Etmenin 54 Yolu" E-Kitapçığını ücretsiz indirmek için buraya tıklayın.
Real Time Web Analytics