6 Ekim 2012 Cumartesi



Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört

Bir erkeğin etkilemenin yollarını ve seninle ilgilenmesini nasıl sağlayacağını öğrenmek istiyor musun? O zaman bu kesinlikle işe yarayan bakışma tekniklerini denemelisin.

Bakışlarla yapılan flört, anında karşı tarafa mesaj göndermenin ve almanın en kolay ve en güvenli yoludur. Bakışmak nerede olursan ol, heyecan vericidir. Eğer biri sana bakıyorsa, bu senin çabucak dikkatini çeker. Birkaç kaçamak bakış atar ve ardından onunla bir konuşma başlatabilirsin.

Erkeği etkilemenin yolları arasında gözlerle flört; birinin senden hoşlanıp daha yakından tanımak isteyip, istemediğini anlamanın güvenli, eğlenceli ve kolay bir yoldur.

Gözlerle flört’ün hoş tarafı

Bakışarak flört etmenin en güzel yanı zararsız ve eğlenceli olmasıdır. Hangimiz birisiyle sadece bakışmayı ve bakıştığımız o anları hayal etmeyi sevmeyiz ki kimi zamanda o insanla tanışmadığımız için de pişman oluruz.
Bakışlarla karşımızdaki hoşlandığımız insanın bizle ilgilenip ilgilenmediğini anlar ve onu tanışmaya ısındırarak, cesaretlendiririz.

Sıra geldi bir erkeğin, ilgisini üzerine çekecek birkaç  göz teması ile flört tekniğine;

Hoşlandığın birisini partide yada kafeteryada gördüğünde ne yaparsın?

Eğer ne yapacağını bilmiyorsan şimdi seninle paylaşacağım teknikler tam da sana göre;

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #1 Fırsat buldukça göz teması kurmaya çalış. Bu durum hemen onun ilgisini çekecektir.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #2  Kısa süren bakışlar at. Hoşlandığın erkek sana baktığı anda bir saniye kadar göz teması kurduktan sonra hemen başını başka yöne çevir.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #3 Bakışmaya devam et ancak, sana baktığı anda kafanı çevir başka yere bak eğer bakışlarını yakalarsa ve duraksarsan bu birkaç saniyeyi geçmesin.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #4 Aklından ne geçtiğini bilmesine izin ver. Hoşlandığın kişi ilk başta bunun öylesine bir bakış olduğunu sanacaktır. Fakat ardı ardına gelen bakışlar onun ilgisini senin üzerinde yoğunlaştırmasına sebep olacaktır. Bir saniyeyi geçirmemek bakışmada çok önemlidir. Çünkü o bir saniye bakışmayı sürdürdüğün sürece heyecanı en üst seviyede tutarsın.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #5 Heyecan oluştur. Şimdi hoşlandığın insana bakmayı birkaç dakikalığına kesmeni istiyorum. Bırak o sana baksın.

Hoşlandığın erkek neden ona bakmadığını anlamak ve tekrar bakışlarını yakalamak için sana daha da odaklanacaktır.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #6 Şimdi bakışarak flört etmeyi tersine çevirme zamanı. İlk sırada söylediklerimi şimdi sen ona farkında olmadan yaptıracaksın. Gözünün kenarıyla sürekli hoşlandığın erkeği izle. Sana baktığı anı yakalar yakalamaz onunla göz teması kur. Böylece hoşlandığın erkeğe onun odadaki ilgilendiğin tek erkek olduğu hissini verecektir.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #7 Daha uzun bakışmaya başla. Başını çevirmeden birkaç saniye gözlerini ondan ayırma.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #8 Gülümse. Arkadaşlarınla yada başka bir şeyle meşgul olurken erkeğe bakış at birkaç saniye ve kafanı çevirip tekrar işine dönerken hafifçe gülümse ama bunu sadece kafanı çevirirken yap göz teması kurduğun sırada  yapmamaya özen göster.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #9 Hoşlandığın insan, sana senin ona baktığın kadar bakıyor mu? Eğer cevabın evet ise, sana anlattıklarım işe yarıyor demektir. Eğer tam tersi bir durum varsa üzülme ve vazgeçme her hoşlandığın insan sana bakacak diye bir kaide yok şu dünyada.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Gözlerle Flört #10 Şimdi sıra geldi son noktayı koymaya. Şimdi onunla göz göze geldiğinde, gülümsemeni istiyorum. Eğer hoşlandığın kişi, sana senin ona baktığın kadar uzun ve kaçamak bakışlar atıyorsa, o zaman son hareket olarak uzun bir bakışma sırasında gözleriniz kenetlenmiş durumdayken hafiften gülümsemeni istiyorum, eğer karşındaki insanda sana gülümseyerek kaşılık veriyorsa işte istediğin oldu ve hoşlandığın erkek sana doğru yürümeye başladı bile.

Umarım bu yazım hoşunuza gitmiştir. Bu konuda öğrenebileceğiniz daha pek çok sır var. Eğer bir erkeğin zihnine girip, onun için güzellikten daha önemli "çekicilik noktalarını" ve sadece karakterinizle bir erkeği nasıl elde edebileceğinizi öğrenmek istiyorsanız bu konunun uzmanı Ricci' nin "Bir Erkeği Kendine Aşık Etmenin 54 Yolu" E-Kitapçığını ücretsiz indirmek için buraya tıklayın.



Real Time Web Analytics