29 Eylül 2012 Cumartesi



Erkeği Etkilemenin Yolları - Eski Sevgiliyi Geri Döndürmenin Garantili Yolu

Her uzun süren ilişkide, bir çok kez tartışma yaşanır. Çoğu zaman, bu tartışmalar ayrılıkla sonuçlanır. Eğer eski sevgilinin aslında “hayatının erkeği” olduğuna inanıyorsan,  onu nasıl geri getireceğin hakkında işte size birkaç öneri :

1.        Onunla bütün iletişimi kopar. Bunu yapması tabii bu kolay değil ve seni çıldırtacak, ancak gerçekten eski sevgilini daha da çılgına çevirecek, hatta sana ne kadar ihtiyacı olduğunu ve özlediğini fark etmeye başlayacak. Bütün iletişimi kesmek en büyük adımdır.

2.       Duygusal olarak toparlan. Eğer duygusal açıdan kontrollü ve sakin olmazsan, eski sevgilini geri getirme şansın olmaz. Erkekler çaresiz, yapışkan,  muhtaç kadınlardan hoşlanmazlar-bu yüzden hayatınızı düzene sokmadan önce hayatınızın erkeği hayatınıza almayın. Bütün konu üzerinde kontrollü ve sakin davranın, ve hayatınızı daha da mutlu bir hale getirin. Mesela, her akşam uzun yürüyüşlere çıkın yada bir spor merkezine gitmek kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

3.   Başka bir erkekle konuşmaya başla. Bu durum birçok nedenden dolayı size yardımcı olur. Eski sevgilin içinse -bunu öğrendiğinde-  tam bir yıkım olacaktır. Düşünsene o, senin tamamı ile depresyonda olduğunu düşünürken bir de bakıyor ki hiç durum umduğu gibi değil. Böylece, eski sevgilin senin ne kadar duyarlı bir sevgili olduğunu hatırlayacak ve bu durum onun seni daha da sevmesine sebep olacaktır.     
       
4.     Kendine özen göster. Bakımlı ol, spor yap, mesela siyah lekelerinden kurtul. Sana karşı koyamayacaktır.


Daha fazla bilgi edinmek istersen erkegieldeetme.info'u ziyaret etmenizi tavsiye ederim.


28 Eylül 2012 Cuma



Hoşlandığın bir erkeğin gözünde arzulanır, karşı konulmaz ve muhteşem olmak istiyor musun? Şimdi yazacaklarım o zaman tam da sana göre; 

Her erkek güzel bir kızla çıkmak ister. Ve dahası, erkeklerin çoğu o güzel kızı, aşık oldukları başka bir kız için terk eder.

Eğer bir çok insanın söylediği gerçek olsaydı, erkeklerin hepsinin aşık olması için dış görünüş yeterliydi, böylece dünyadaki her güzel görünüşlü kızın muhteşem bir aşk hayatı olmalı diye söylememiz gerekmez miydi?

Bu kesinlikle doğru değil, değil mi?

Aşk acısı çeken ve erkekler tarafından bir çok kez terk edilmiş o kadar çok güzel görünüşlü kız var ki.

Öyleyse, erkekler ne ister?

#1 Erkeği Etkilemenin Yolları - Zor elde edilir olmayı abartma. Evet, erkekler zor elde ettiği şeylere değer verir. Gerçi sadece erkekler değil, kadınlar da bunu ister farkında olmadan. Düşünsene bir yanda senden hoşlanan yakışıklı ve iyi bir adam ancak, her an seni memnun etmek için etrafından ayrılmıyor. Diğer yanda o kadar yakışıklı olmayan fakat flört etmesini bilen ve seni memnun etmek için çabalayıp durmayan bir adam. Her zaman sahip olamayacağımızdan korktuğumuz şeylerin ardından gideriz. İnsan doğası işte. J

#2  Erkeği Etkilemenin Yolları - Tuzağa düşme. İlişkinin başlarında, erkek birkaç gün seni aramaktan kaçınır yada senden bazı isteklerde (bunlar cinsel istekler de olabilir) bulunarak, tavizde bulunup bulunmayacağını anlamaya çalışır. Bu tuzağa düşme! Eğer bir şeyden hoşlanmadıysan veya bir şeyi yapmak istemiyorsan yerini belli et. Erkek, sana daha da saygı duyacaktır.

#3  Erkeği Etkilemenin Yolları - Hayatını değiştirme. Her ne kadar o erkeğe sırılsıklam aşık olmuş olsan da sırf onu elinde tutmak ve memnun etmek için yaptığın planları değiştirip, yaşamını onun etrafına inşa etme. Eğer bütün hayatını ona adarsan, o da senin davrandığın gibi yani bir köle gibi davranır.

#4  Erkeği Etkilemenin Yolları - Seni meşgul edecek başka işler bul. Ne yaptığın hakkında tahminler yürütmesini sağla, sakın “Çok sıkıldım. Bütün gün evde bir şey yapmadan oturdum.” diyen kızlardan olma. Her zaman bir şeylerle ilgilenen kız ol.(Kendini her zaman geliştirmenin ne zararı var hem?) Hiçbir şeyle uğraşmıyor olsan da bunu ona söyleme. Kendi kendine ne kadar çok eğlence olursa hayatında, o kadar daha arzu edilir ve erkeğe senin hayatının merkezi değil de bir parçası olarak görmen ve ona böyle davranman daha da kolaylaşır.

Umarım bu bilgiler biraz sert gibi görünse de emin ol çok işine yarayacak. Erkekler sadece elde etmesi zor şeylere değer verirler. Tabii ki hoşlandığın erkeğe iyi davran ama tamamen yelkenleri suya indirme, en azından ilk birkaç ay.

Bu makaleyi faydalı bulduysan? Sana çok daha değerli bilgileri elde edebileceğin bir site olan  ErkekleriBaştanÇıkarma.com ziyaret etmeni tavsiye ederim.

Umarım bir daha görüşürüz,

21 Eylül 2012 Cuma

Kadınların erkekleri nasıl etkileyeceğini içgüdüsel olarak "sadece bilmesi" gerektiği inancı gerçekten tembel insanların en büyük bahanelerinden. Evet, öylesine bir erkek bulmak kadınlar için zor bir şey değil, çekici erkekler içinde bu durum aynı. Kadınlar tavlama konusunda erkeklerden avantajlılar, ancak alelade değil, "harika bir erkekle" tanışmak, tutkulu bir ilişki yaşamak ve sana olan ilgisi ve yakınlığını KORUMAK konusunda gerçek bir eğitime ihtiyacın var. Daha fazla bilgi için erkegieldeetme.info'u ziyaret edebilirsiniz.



Yazan: Ricci - erkegieldeetme.info yazarı

19 Eylül 2012 Çarşamba



Bir kadın, hoşlandığı erkekten istediklerini baştan itibaren açıkça ortaya koyarsa, erkek de o kadınla uzun soluklu bir ilişki yaşayacağını anlar ve ona göre davranır.

İlk buluşmadan itibaren bir erkeğin gündelik bir ilişki yaşamak istemediğinizi bilmesine izin vermelisiniz ve hatta bunu yapmak zorundasınız, tabi eğer uzun süreli bir birliktelik arzuluyorsanız. Bunu erkeği etkilemek için ona baskı uygulayarak bunu başaramazsınız.

Hayatlarıyla ilgili büyük meseleler ve seçimler konusunda insanlara baskı yapmanın olumlu bir sonuç vermesini beklemeyin.

Hiç bir satıcının, size bir malı satın almanız için baskı yaptığı oldu mu? Kesinlikle, evet.

Facebook.com/ErkeğiEtkilemeninYolları

Erkeği Etkilemenin Yolları - Kendi hayatın olsun. Aşkından ölüyor olsan da sadece onu elinde tutmak ve memnun etmek için yaptığın planları sürekli olarak değiştirip, yaşamını onun etrafına inşa etmemeye özen göster. Eğer, bütün hayatını ona adarsan, sonunda yıpranan ve incinen yine sen olursun. 

Erkeği Etkilemenin Yolları - Nasıl flört edileceğini öğren. Yani, erkeği baştan çıkarma oyununu keşfet. Hareketlilik ve erkeğin söylediklerini eğlenceli ve esprili bir biçimde çarpıtmak her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir unsurdur.

E-posta abonesi ol ve ücretsiz 23 sayfalık "Erkeğini Kendine Aşık Etmenin 54 Yolu" e-raporu e-posta'na gelsin.  E-posta aboneliği için: erkegieldeetme.info


12 Eylül 2012 Çarşamba



Erkeği Etkilemenin Yolları - Çekicilik

Bir insanın ne istediğiyle gerçekten neyi çekici bulduğu birbirinden farklı şeylerdir. Erkekler, güzelliğin önemli olduğunu söylerler mesela. Ancak, kaliteli bir çok erkeğin o kadar da güzel olmayan bir kadınla birlikte olduğunu etrafımıza baktığımızda görmemiz mümkün.

9 Eylül 2012 Pazar


Yapılan bir araştırmaya göre “seks” bir ilişkinin kısa sürede bitmesine neden oluyor.

Tanıştığı bir erkekle kısa sürede birlikte olan kadının çok geçmeden terk edildiği ortaya kondu. Uzmanlar “Yeni bir ilişkide seks için en az 1 ay beklemek gerekiyor. Evlilik öncesi daha az seks yapan çiftlerin boşanma ihtimallerinin %80 daha az” olduğunu ortaya çıkardı.

Ya sizce?

8 Eylül 2012 Cumartesi

Supernatural’un Dean Winchester’ı Jensen Ackles’ın The People dergisine verdiği bir röportaj’dan kadınlara erkeği etkilemenin yolları hakkında hiçbir yerde bulamayacağınız sırlar.

The People: Birlikte olacağın kadında olmazsa olmaz özellik nedir?

Jensen Ackles: Ben ve bütün erkekler (tanıdıklarım J) esprilerini anlayan ve gülen kadınları çok çekici bulurlar. Evet, bir kadında benim açımdan olmazsa olmaz özellik espri anlayışıdır.

The People: Bir kızın giyebileceği en seksi şey nedir sence?

Jensen Ackles: Ben spor tarzda giyinen kızları severim. Yani dar bir blue-jean ve kısa kolsuz dar bir t-shirt bana süper seksi geliyor. Ama benim en seksi bulduğum, gördüğüm zaman – aman tanrım- diye içimden geçirdiğim giysi dar bir boxer iç çamaşırıdır. Yanlış anlamayın, g-string’ler iyidir-fakat sadece küçük ve yeterince yeri kaplıyorlar.

Sen de erkeği mıknatıs gibi kendine çekmeyi ve kadınların %98'inin bilmediği sırları öğrenmek istersen www.erkekleribastancikarma.com'u ziyaret etmeni tavsiye ederim.



007 James Bond - Casino Royale
Vesper (Eva Green) - James Bond (Daniel Craig)

Vesper (Eva Green) masaya gelişindeki kendine güvenen bir duruş, ne istediğini bilen bakışlar işte erkeklerin bir kadında görmek istediği iki özellik. Eğer sen de istersen bu özelliklere sahip olabilirsin. Kolay olmayacak ancak, zor olan daha kıymetlidir. 

Bir daha ki yazımda görüşmek üzere,

7 Eylül 2012 Cuma




Erkekler avcıdır. Bu yüzden istediklerini çabuk elde etmekten hoşlanmazlar. Zor kadını yada kızı oyna fakat aşırı ketum da olma hani bir deyiş vardır: “Fazla naz aşık usandırır” diye. Evet, bu sözü söyleyen ne güzel de söylemiş.

Bak! Bu konuda dünyaca ünlü pop sanatçısı Rihanna bir röportajında neler söylüyor; Harika erkekle tanıştığında tedbiri elden bırakmam. ”Aşka açık bir insanım” diyor Rihanna. “Ama erkekler bunu kazanmak zorunda. Çünkü buna sahip olduklarında hemen başka bir şey istemeye başlıyorlar. Erkekler avcı gibidir; takip etmeyi severler.” Ve aniden bir kahkaha atıp ekliyor:” Ben de bazen böyleyimdir.” “Çok çabuk sıkılırım eğer biri beni güldürebiliyorsa bu en iyisidir.” diye de ekliyor.

Erkeği Etkilemenin Yolları hakkında bilgi edinmek istersen ErkekleriBaştanÇıkarma.com adlı siteyi ziyaret etmeni tavsiye ederim.

Sonraki yazımda görüşmek dileğiyle,

6 Eylül 2012 Perşembe



Erkeği Etkilemenin Yolları - Heyecanını yen 

Aşırı heyecan göstermekten kaçın, kolay elde edilebilir gibi görünürsün. Bu da karşındaki insanın sana olan saygısını zedeler. Ve saygı olmadan kalıcı çekicilik diye bir şey gerçek hayatta mümkün değildir. Ona muhtaç gibi görünmemeye özen göster. Bekar olduğunu aşırı belli eden sözlerden kaçın. İlginç ve eğlenceli sohbetler et, senin farkını fark etsin.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Takıntılı olma

Hiç bir konuda takıntılı olmamaya özen göster. Ya da erkeğin yanında bazı konularda takıntılı olduğunu belli etme. Yeterince güzel olduğu halde sürekli gözleri yada burnu hakkında şikayet eden, sürekli saçlarını düzeltme endişesi taşıyan bir kadın erkeklere pek çekici gelmez.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Flört oyunu 

Flört oyununu öğren. Erkeği etkilemenin yolları arasında hareketlilik ve erkeğin söylediklerini eğlenceli yönlere çarpıtmak her zaman işe yarar.

Erkeği Etkilemenin Yolları - İltifat et

Kadınlar karşısında, erkekler iyi görünmek için çok uğraş verirler. Emin ol çoğu öyle. Cinsel yönden aşırıya kaçmadan bir erkeği övmenin yolu, onun fiziği hakkında iltifat etmektir. Sadece yakışıklısın demek değil, mesela elleri, gözleri, sakalı gibi vücudunun farklı yerleri hakkında iltifatta bulun.

Erkeği etkilemenin yolları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek istersen: erkegieldeetme.info adlı sitede yer alan “Erkeğini Baştan Çıkar Ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla” isimli e-kitabı edinmeni kesinlikle tavsiye ederim.



5 Eylül 2012 Çarşamba



Erkeği Etkilemenin Yolları – İstenen kadın

Bir erkeği etkilemek öyle söylendiği kadar zor bir iş değildir. Ancak, erkeği etkilemenin yollarını öğrenmek ve erkekleri anlamak hala uzman olabileceğin bir sanattır.

Aranan kadın olmak; nadir bir bulunan her şey değerlidir. Ne kadar göz önünde olur, ne kadar sesimiz duyulursa o kadar sıradan görünürüz. 

Eğer bir grubun parçasıysan, belli bir süre o gruptan uzak durman, gruptaki insanların senin hakkında daha fazla konuşmasına ve belki de sana daha da hayran olmalarına neden olur. Az bulunurluk senin değerini arttırır. Bunu gizli silahın olarak kullan.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere,










4 Eylül 2012 Salı



Erkeği Etkilemenin Yolları – Erkeği ne çeker?

Erkek, ondan hoşlanan kadının, onun etrafındayken kendisini iyi hissetmesini ister. Eğer sen, onun yanındayken, sebep ne olursa olsun, sürekli stres dolu, endişeli yada mutsuz davranırsan, bu durum erkeğin kendisini yetersiz hissetmesine sebep olur. Ve sonuç olarak, onun, seninle daha az zaman geçirmesine neden olur.

İşte, bir erkeğin sadece iyi hissetmesine değil, aynı zamanda senin etrafında daha fazla zaman geçirmek istemesine neden olacak öneriler:

Erkeği Etkilemenin Yolları – Ne istediğini bil

Erkekten ne istediğin konusunda açık ol ve onun kafasını karıştırmaktan kaçın. Erkekler duygusal destek vermek konusunda iyi sayılmazlar. Ve senin niye canın sıkkın yada mutsuz olduğunu anlamak konusunda da aynı ölçüde kötüdürler. Hoşlandığın erkekten ne istediğini bil ve açıkça bunu, ona göster.

Erkeği Etkilemenin Yolları – Yanlışlarını sürekli yüzüne vurma

Erkekler, her zaman kendilerini iyi hissettiren kadınların yanında olmaktan hoşlanırlar. Sürekli yanlış yaptığını söyleyen bir kadın, erkek tarafından çok itici bulunur.

Erkeği Etkilemenin Yolları – Duygu lideri ol

Erkekleri korkutup kaçıracağını düşünüp, duygularını ve düşüncelerini söylemekten kaçınma! Erkekler, ilişkilerde kadınların bir çeşit duygusal lider olmalarını beklerler. Kadınlar, erkeklerin yaşamına hiçbir yerde yaşayamayacakları derin ve zengin duygusal bir açı getirir.

Genel olarak, bir erkeği kendine çekmek için kendini iyi hissetmek ve ne istediğini bilerek, açıkça bunu ortaya koymak yeterlidir. Bir erkek, senin kendini iyi hissettiğini görmesi, onunda kendisini iyi hissetmesine neden olur ve diğer her şey sihirli bir biçimde daha da kolaylaşır.

Bir daha ki yazımda görüşürüz.


Real Time Web Analytics