4 Eylül 2012 Salı



Erkeği Etkilemenin Yolları – Erkeği ne çeker?

Erkek, ondan hoşlanan kadının, onun etrafındayken kendisini iyi hissetmesini ister. Eğer sen, onun yanındayken, sebep ne olursa olsun, sürekli stres dolu, endişeli yada mutsuz davranırsan, bu durum erkeğin kendisini yetersiz hissetmesine sebep olur. Ve sonuç olarak, onun, seninle daha az zaman geçirmesine neden olur.

İşte, bir erkeğin sadece iyi hissetmesine değil, aynı zamanda senin etrafında daha fazla zaman geçirmek istemesine neden olacak öneriler:

Erkeği Etkilemenin Yolları – Ne istediğini bil

Erkekten ne istediğin konusunda açık ol ve onun kafasını karıştırmaktan kaçın. Erkekler duygusal destek vermek konusunda iyi sayılmazlar. Ve senin niye canın sıkkın yada mutsuz olduğunu anlamak konusunda da aynı ölçüde kötüdürler. Hoşlandığın erkekten ne istediğini bil ve açıkça bunu, ona göster.

Erkeği Etkilemenin Yolları – Yanlışlarını sürekli yüzüne vurma

Erkekler, her zaman kendilerini iyi hissettiren kadınların yanında olmaktan hoşlanırlar. Sürekli yanlış yaptığını söyleyen bir kadın, erkek tarafından çok itici bulunur.

Erkeği Etkilemenin Yolları – Duygu lideri ol

Erkekleri korkutup kaçıracağını düşünüp, duygularını ve düşüncelerini söylemekten kaçınma! Erkekler, ilişkilerde kadınların bir çeşit duygusal lider olmalarını beklerler. Kadınlar, erkeklerin yaşamına hiçbir yerde yaşayamayacakları derin ve zengin duygusal bir açı getirir.

Genel olarak, bir erkeği kendine çekmek için kendini iyi hissetmek ve ne istediğini bilerek, açıkça bunu ortaya koymak yeterlidir. Bir erkek, senin kendini iyi hissettiğini görmesi, onunda kendisini iyi hissetmesine neden olur ve diğer her şey sihirli bir biçimde daha da kolaylaşır.

Bir daha ki yazımda görüşürüz.


Tagged: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Real Time Web Analytics