29 Eylül 2012 Cumartesi



Erkeği Etkilemenin Yolları - Eski Sevgiliyi Geri Döndürmenin Garantili Yolu

Her uzun süren ilişkide, bir çok kez tartışma yaşanır. Çoğu zaman, bu tartışmalar ayrılıkla sonuçlanır. Eğer eski sevgilinin aslında “hayatının erkeği” olduğuna inanıyorsan,  onu nasıl geri getireceğin hakkında işte size birkaç öneri :

1.        Onunla bütün iletişimi kopar. Bunu yapması tabii bu kolay değil ve seni çıldırtacak, ancak gerçekten eski sevgilini daha da çılgına çevirecek, hatta sana ne kadar ihtiyacı olduğunu ve özlediğini fark etmeye başlayacak. Bütün iletişimi kesmek en büyük adımdır.

2.       Duygusal olarak toparlan. Eğer duygusal açıdan kontrollü ve sakin olmazsan, eski sevgilini geri getirme şansın olmaz. Erkekler çaresiz, yapışkan,  muhtaç kadınlardan hoşlanmazlar-bu yüzden hayatınızı düzene sokmadan önce hayatınızın erkeği hayatınıza almayın. Bütün konu üzerinde kontrollü ve sakin davranın, ve hayatınızı daha da mutlu bir hale getirin. Mesela, her akşam uzun yürüyüşlere çıkın yada bir spor merkezine gitmek kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

3.   Başka bir erkekle konuşmaya başla. Bu durum birçok nedenden dolayı size yardımcı olur. Eski sevgilin içinse -bunu öğrendiğinde-  tam bir yıkım olacaktır. Düşünsene o, senin tamamı ile depresyonda olduğunu düşünürken bir de bakıyor ki hiç durum umduğu gibi değil. Böylece, eski sevgilin senin ne kadar duyarlı bir sevgili olduğunu hatırlayacak ve bu durum onun seni daha da sevmesine sebep olacaktır.     
       
4.     Kendine özen göster. Bakımlı ol, spor yap, mesela siyah lekelerinden kurtul. Sana karşı koyamayacaktır.


Daha fazla bilgi edinmek istersen erkegieldeetme.info'u ziyaret etmenizi tavsiye ederim.


Tagged: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Real Time Web Analytics