28 Eylül 2012 Cuma



Hoşlandığın bir erkeğin gözünde arzulanır, karşı konulmaz ve muhteşem olmak istiyor musun? Şimdi yazacaklarım o zaman tam da sana göre; 

Her erkek güzel bir kızla çıkmak ister. Ve dahası, erkeklerin çoğu o güzel kızı, aşık oldukları başka bir kız için terk eder.

Eğer bir çok insanın söylediği gerçek olsaydı, erkeklerin hepsinin aşık olması için dış görünüş yeterliydi, böylece dünyadaki her güzel görünüşlü kızın muhteşem bir aşk hayatı olmalı diye söylememiz gerekmez miydi?

Bu kesinlikle doğru değil, değil mi?

Aşk acısı çeken ve erkekler tarafından bir çok kez terk edilmiş o kadar çok güzel görünüşlü kız var ki.

Öyleyse, erkekler ne ister?

#1 Erkeği Etkilemenin Yolları - Zor elde edilir olmayı abartma. Evet, erkekler zor elde ettiği şeylere değer verir. Gerçi sadece erkekler değil, kadınlar da bunu ister farkında olmadan. Düşünsene bir yanda senden hoşlanan yakışıklı ve iyi bir adam ancak, her an seni memnun etmek için etrafından ayrılmıyor. Diğer yanda o kadar yakışıklı olmayan fakat flört etmesini bilen ve seni memnun etmek için çabalayıp durmayan bir adam. Her zaman sahip olamayacağımızdan korktuğumuz şeylerin ardından gideriz. İnsan doğası işte. J

#2  Erkeği Etkilemenin Yolları - Tuzağa düşme. İlişkinin başlarında, erkek birkaç gün seni aramaktan kaçınır yada senden bazı isteklerde (bunlar cinsel istekler de olabilir) bulunarak, tavizde bulunup bulunmayacağını anlamaya çalışır. Bu tuzağa düşme! Eğer bir şeyden hoşlanmadıysan veya bir şeyi yapmak istemiyorsan yerini belli et. Erkek, sana daha da saygı duyacaktır.

#3  Erkeği Etkilemenin Yolları - Hayatını değiştirme. Her ne kadar o erkeğe sırılsıklam aşık olmuş olsan da sırf onu elinde tutmak ve memnun etmek için yaptığın planları değiştirip, yaşamını onun etrafına inşa etme. Eğer bütün hayatını ona adarsan, o da senin davrandığın gibi yani bir köle gibi davranır.

#4  Erkeği Etkilemenin Yolları - Seni meşgul edecek başka işler bul. Ne yaptığın hakkında tahminler yürütmesini sağla, sakın “Çok sıkıldım. Bütün gün evde bir şey yapmadan oturdum.” diyen kızlardan olma. Her zaman bir şeylerle ilgilenen kız ol.(Kendini her zaman geliştirmenin ne zararı var hem?) Hiçbir şeyle uğraşmıyor olsan da bunu ona söyleme. Kendi kendine ne kadar çok eğlence olursa hayatında, o kadar daha arzu edilir ve erkeğe senin hayatının merkezi değil de bir parçası olarak görmen ve ona böyle davranman daha da kolaylaşır.

Umarım bu bilgiler biraz sert gibi görünse de emin ol çok işine yarayacak. Erkekler sadece elde etmesi zor şeylere değer verirler. Tabii ki hoşlandığın erkeğe iyi davran ama tamamen yelkenleri suya indirme, en azından ilk birkaç ay.

Bu makaleyi faydalı bulduysan? Sana çok daha değerli bilgileri elde edebileceğin bir site olan  ErkekleriBaştanÇıkarma.com ziyaret etmeni tavsiye ederim.

Umarım bir daha görüşürüz,

Tagged: , , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Real Time Web Analytics