19 Eylül 2012 Çarşamba



Bir kadın, hoşlandığı erkekten istediklerini baştan itibaren açıkça ortaya koyarsa, erkek de o kadınla uzun soluklu bir ilişki yaşayacağını anlar ve ona göre davranır.

İlk buluşmadan itibaren bir erkeğin gündelik bir ilişki yaşamak istemediğinizi bilmesine izin vermelisiniz ve hatta bunu yapmak zorundasınız, tabi eğer uzun süreli bir birliktelik arzuluyorsanız. Bunu erkeği etkilemek için ona baskı uygulayarak bunu başaramazsınız.

Hayatlarıyla ilgili büyük meseleler ve seçimler konusunda insanlara baskı yapmanın olumlu bir sonuç vermesini beklemeyin.

Hiç bir satıcının, size bir malı satın almanız için baskı yaptığı oldu mu? Kesinlikle, evet.

Facebook.com/ErkeğiEtkilemeninYolları

Erkeği Etkilemenin Yolları - Kendi hayatın olsun. Aşkından ölüyor olsan da sadece onu elinde tutmak ve memnun etmek için yaptığın planları sürekli olarak değiştirip, yaşamını onun etrafına inşa etmemeye özen göster. Eğer, bütün hayatını ona adarsan, sonunda yıpranan ve incinen yine sen olursun. 

Erkeği Etkilemenin Yolları - Nasıl flört edileceğini öğren. Yani, erkeği baştan çıkarma oyununu keşfet. Hareketlilik ve erkeğin söylediklerini eğlenceli ve esprili bir biçimde çarpıtmak her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir unsurdur.

E-posta abonesi ol ve ücretsiz 23 sayfalık "Erkeğini Kendine Aşık Etmenin 54 Yolu" e-raporu e-posta'na gelsin.  E-posta aboneliği için: erkegieldeetme.info


Tagged: , , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Real Time Web Analytics