6 Eylül 2012 Perşembe



Erkeği Etkilemenin Yolları - Heyecanını yen 

Aşırı heyecan göstermekten kaçın, kolay elde edilebilir gibi görünürsün. Bu da karşındaki insanın sana olan saygısını zedeler. Ve saygı olmadan kalıcı çekicilik diye bir şey gerçek hayatta mümkün değildir. Ona muhtaç gibi görünmemeye özen göster. Bekar olduğunu aşırı belli eden sözlerden kaçın. İlginç ve eğlenceli sohbetler et, senin farkını fark etsin.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Takıntılı olma

Hiç bir konuda takıntılı olmamaya özen göster. Ya da erkeğin yanında bazı konularda takıntılı olduğunu belli etme. Yeterince güzel olduğu halde sürekli gözleri yada burnu hakkında şikayet eden, sürekli saçlarını düzeltme endişesi taşıyan bir kadın erkeklere pek çekici gelmez.

Erkeği Etkilemenin Yolları - Flört oyunu 

Flört oyununu öğren. Erkeği etkilemenin yolları arasında hareketlilik ve erkeğin söylediklerini eğlenceli yönlere çarpıtmak her zaman işe yarar.

Erkeği Etkilemenin Yolları - İltifat et

Kadınlar karşısında, erkekler iyi görünmek için çok uğraş verirler. Emin ol çoğu öyle. Cinsel yönden aşırıya kaçmadan bir erkeği övmenin yolu, onun fiziği hakkında iltifat etmektir. Sadece yakışıklısın demek değil, mesela elleri, gözleri, sakalı gibi vücudunun farklı yerleri hakkında iltifatta bulun.

Erkeği etkilemenin yolları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek istersen: erkegieldeetme.info adlı sitede yer alan “Erkeğini Baştan Çıkar Ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla” isimli e-kitabı edinmeni kesinlikle tavsiye ederim.



Tagged: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Real Time Web Analytics